Cégalapítás + Székhelyszolgáltatás Budapest + 2 db bélyegző

K&H logó

Cégalapítás és székhelyszolgáltatás Budapesten vagy vidéken

Cégalapítás és székhelyszolgáltatás Budapesten más előnyökkel jár mint vidéken. Érdemes utána nézni!

Cégalapítás Budapesten és vidéken is lehetséges. A cégalapítási folyamat elindításának helyénél azonban fontosabb a cég székhelyének bejelentett címe. Székhelyszolgáltatás igénybevételével már az ország bármely városába bejelenthető cégünk székhelye, nem szükséges, hogy lakóhelyünkhöz közel legyen. A bőség zavarában, hogyan is döntsünk cégünk székhelyéről? A vidéki és a budapesti székhely más-más előnyökkel és hátrányokkal járhat, melyekkel érdemes tisztában lenni.

A létesítő okiratban szükséges a cég székhelyének megjelölése. Célszerű a cégalapítást olyan helyen intézni, ahol a székhelyszolgáltatás is igénybe szeretnénk venni- így megspórolhatunk időt és munkát, hiszen nem szükséges majd a papírokkal az ügyvéd és a székhelyszolgáltató között ingáznunk. A Cégotthon Székhelyszolgáltató irodáiban egyszerre intézheti cégalapítást és székhelyszolgáltatás szerződésminta kitöltését és aláírását Budapesten és vidéken is!

A Cégotthon Székhelyszolgáltató különlegessége, hogy a székhelyszolgáltatás más irodánk címére is igénybe vehető, mint amelyikben aláírják a szolgáltatás igénybevételére vonatkozó szerződést- igy például a cégalapítás és székhelyszolgáltatás Budapesti irodánkban megrendelhető úgy, hogy a székhely címe vidéken legyen, vagy fordítva. Ha székhelyként másik városban lévő irodánk van megjelölve, mint ahol aláírták a szerződést, akkor Cégcsoportunk a székhelyen átvett hivatalos leveleket, küldeményeket átszállítja a szerződéskötés helyére, ilyen módon a cégtulajdonosok a hozzájuk legközelebbi irodában átvehetik őket. Székhelyszolgáltatás igénybe vételénél hozzájárulási nyilatkozatot biztosítunk. Tájékozódjon a budapesti székhelyszolgáltatás áráról!

Cégalapítás Budapesti irodáinkban is gördülékenyen elintézhető. A cégalapítás ára az ügyintézésen és papírmunkán felül tartalmaz egy sztenderd bélyegzőt, egy vállalkozás indítási útmutatót, 5 db aláírás mintát, tulajdoni lapot, segítséget a Kockerd-kérdőív kitöltéséhez és fél órás cégalapítási tanácsadást. A modern kor technológiai fejlődésének köszönhetően ma már online cégalapításra is van lehetőség. A Cégotthon Székhelyszolgáltató új ügyfelei, amennyiben partnercégünket a Kontír Professional Kft.-t bízzák meg könyvelési feladataikkal egy hónap ingyen könyvelési ajándékban részesülnek.

Cégalapítás és székhelyszolgáltatás Budapesten számos előnnyel járhat. Cégalapítás irodáinkban gyorsan elintézhető, munkatársaink megbízható segítséget nyújtanak minden cégbejegyzést érintő kérdésben! A budapesti székhely sok cég szemében előnyt jelent és szívesebben kötnek szerződést ilyen céggel. Habár számos esetben már a fővárosi székhely is elegendő, fontos tisztában lennünk vele, hogy Budapesten belül is vannak előkelőbb kerületek. A II., V., és XII. kerületbe bejelentett székhelyeknek van igazán nagy presztízsük. Ezen kívül a vállalkozásunk székhelyének címe határozza meg, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mely szervezeti egysége alá tartozunk. Mivel Budapesten rengeteg cég van bejelentve, így a helyileg illetékes NAV szervezeti egységek ritkábban tartanak meglepetésszerű ellenőrzéseket, illetve itt elnézőbbek a kisebb kihágásokkal szemben.

Ha cégalapítás előtt áll vagy székhelyszolgáltót keres forduljon bizalommal munkatársainkhoz! Cégalapítás és székhelyszolgáltatás csomagunk igen kedvező áron és feltételek mellett igénybe vehető.