Székhelyszolgáltatás fogalma, jelentése

Székhely szolgáltatás fogalma, jelentése

Az üzleti vállalkozás elengedhetetlen alapfeltétele, hogy székhelycímmel rendelkezni kell. Elegendő-e azonban annyi, hogy bejegyeztetünk egy címet székhelynek? Ahhoz, hogy székhelycímünk legyen, kell egy saját tulajdonú ingatlan. Ráadásul a székhelyen kell őrizni a cég bizonyos iratait. A cég levelei, küldeményei a székhelyre érkeznek, valamint a hivatalos szervek is itt kereshetik meg a céget ellenőrzés szempontjából. Székhelycím bejegyzéshez szükséges helyiséget a Cégotthon Székhelyszolgáltató Budapesten 12, vidéken pedig már 7 helyen tud biztosítani. A cég meglétének egyik bizonyítéka a kihelyezett székhely cégtábla. Cégünk elkészíti és jól látható felületre elhelyezi a cégtábláját az irodánk homlokzatán Budapesten vagy vidéken, attól függően, hogy székhelyét Ön hova szeretné.

Mi történik egy székhely irodában?

A székhely címre levelek és küldemények érkeznek. Hivatalos szervektől többnyire ajánlott és tértivevényes küldemények, amelyek átvétele jogosultsághoz kötött. A Cégotthon Székhelyszolgáltató megfelelő megállapodás kitöltése útján jogosult átvenni az Ön hivatalos leveleit. Az átvett levelek, küldemények érkezéséről tájékoztatjuk Önt e-mailben és telefonon is. A székhelyszolgáltatás szerves része az ÜGYFÉLSZOLGÁLAT. Ez azt jelenti, hogy hétfőtől-péntekig munkaidőben képviseljük ÖNT hivatalos szervek előtt Budapesten vagy vidéken, székhelyszolgáltatás irodánkban. Elutazik? Fontos levele érkezett? Nincs ideje átvenni küldeményeit? SCANNELVE vagy FAXON az Ön megbízása alapján eljuttatjuk a megjelölt anyagokat a megadott e-mail címre, telefonszámra. Vidékre lehetőség van futárszolgálaton keresztül küldeményeket eljuttatni. A székhelyszolgáltatás az Ön teljes kényelmét szolgálja, időt és pénzt takarít meg a cége számára!

Székhelyszolgáltatás Európa más országaiban, városaiban, nem csak Budapesten

Székhelyszolgáltatás ügyvéd - Székhelyszolgáltatás Európa más országaiban, városaiban, nem csak Budapesten

Székhelyszolgáltatás Magyarországon és Európa más országaiban is jól működik. Például az Egyesült Királyságban a törvénynyilvántartásba vételi kötelezettséget ír elő, valamint Európai Uniós szintű szabályozás is érvényben van, miszerint a székhelyszolgáltató társaságnak ügyfél-átvilágítási kötelezettségnek is eleget kell tennie. Magyarországon nem szól jogszabály effajta kötelezettségről Budapesten vagy vidéken lévő székhelyszolgáltatások esetében sem.