Székhelyszolgáltatás + ingyen cégalapítás Budapest

K&H logó

Székhelyszolgáltatás ingyen cégalapítással? Lehetséges!

Székhelyszolgáltatás ingyen cégalapítással? Lehetséges!

Székhelyszolgáltatást akár rögtön cégalapításkor is igénybe lehet venni. Habár székhelyszolgáltatás ingyen cégalapítással nem létezik, kedvezményes ajánlat a Cégotthon Székhelyszolgáltatónál elérhető, ha cégalapítást székhelyszolgáltatással egy időben kíván igénybe venni. Intézze cégügyeit nálunk!

Cégalapítás során szükséges székhely megjelölése. Érdemes a cégbejegyzés előtt jól megfontolni, hogy az alapító hova szeretné a székhelyet bejelenteni, hiszen ha utólag szeretne ezen változtatni, akkor a cégmódosítás és változásbejegyzési illeték extra költségeivel kell számolnia.

Ingyen cégalapítás sajnos nincsen. Annak ellenére, hogy a cégbejegyzési illetéket eltörölték, ügyvédi munkadíj megfizetése még szükséges. A cégalapítás ára igen méltányos a Cégotthon Székhelyszolgáltató irodáiban, cégalapítás székhelyszolgáltatással csomagajánlatunk pedig még kedvezőbb. Cégalapítás Budapesten 11, vidéken pedig 8 irodánkban végezhető.

Számos kedvezményben részesülhet, aki a Cégotthon Székhelyszolgáltatót választja cégalapítás elvégzéséhez. A leendő cégtulajdonosok, amellett, hogy kapnak egy 14 pontból álló vállalkozás indítási útmutatót, 30 perces ingyenes cégalapítási tanácsadáson is részt vehetnek irodáinkban. A cégalapítási tanácsadás során felvilágosítást kapnak a cégbejegyzési eljárás menetéről és a szerződésminta kitöltéséhez szükséges adatok és dokumentumok köréről. A cégalapításhoz 5 darab aláírásmintát is biztosítunk.

Cégalapítás során kötelező székhely bejelentése, de sokan nem szeretnék saját otthonukat megjelölni és saját maguk eleget tenni a törvény által előírt feltételeknek, esetleg nem is rendelkeznek saját ingatlannal. Ilyen helyzetekben ajánlott székhelyszolgáltató felkeresése. A Cégotthon Székhelyszolgáltatónál megbízható székhelyszolgáltatás Budapesten és vidéken is elérhető, a székhelyszolgáltatás ára pedig kivételesen kedvező. Cégcsoportunk az aktuális törvényi szabályozásokat és székhelyszolgáltatás rendeleteket szem előtt tartva kínál székhelyet társas- és egyéni vállalkozásoknak.

Székhelyszolgáltatási szerződésminta kitöltése és aláírása után a szolgáltató felelős a megbízó cég hivatalos leveleinek székhelyen történő átvételéért, érkeztetéséért, rendelkezésre tartásáért és megőrzéséért. Ezen kívül a székhelyszolgáltató vállalja, hogy eleget tesz a törvény által szabályozott székhellyel összefüggésben keletkezett kötelezettségnek is, többek között közterületről jól látható helyen elhelyezi a megbízó cégtábláját az épület homlokzatán. A székhelyszolgáltató képviseli a megbízó céget a hivatalos szervek előtt, illetve lehetőséget ad 50 lap alatti terjedelemben való fénymásolásra. Egy adott cím székhelyként való jogos feltüntetését igazolni kell a cégbejegyzés során, ehhez cégcsoportunk biztosítja a szükséges tulajdoni lapot és hozzájárulási nyilatkozatot.

Székhelyszolgáltatás biztosítására vonatkozó szerződés határozatlan időre szól, kivéve ha a cég is csak határozott időre alapul. A székhelyszolgáltatás szerződés hűségnyilatkozat nélkül köthető és retorzió nélkül felbontható.

Ha cégalapítás előtt áll vagy székhelyszolgáltatót keres, forduljon bizalommal munkatársainkhoz! Cégcsoportunk szolgáltatások széles körével várja Önt! A Cégotthon Székhelyszolgáltató új ügyfelei egy hónap ingyen könyvelésben részesülnek partnercégünk, a KONTÍR PROFESSIONAL Kft. jóvoltából és irodánkban céges bélyegző rendelését is elintézhetik.