Székhelyszolgáltatás irodaházban

K&H logó

Székhelyszolgáltatás Irodaházban Budapesten a XIV. és a XXII. kerületben

Székhelyszolgáltatás Irodaházban Budapesten

Székhelyszolgáltatás Irodaházban Budapesten a XIV. kerületben, azaz a Szugló utcai és a XXII. kerületben, azaz a Nagytétényi úti irodánkban vehető igénybe. Önnek lehetősége van székhelyszolgáltatás mellett cégmódosítást, cég adás-vételt, cégalapítást megrendelni Magyarországon, Budapesten már 15, vidéken pedig már 9 irodánkban, ahol készséggel várjuk kedves ügyfeleinket. Fontos számunkra az Önök megtisztelő bizalma, amit mi sok székhelyszolgáltatási és cégalapítási kedvezménnyel honorálunk, minden székhelyszolgáltatás mellé bélyegzőt készítünk.

Cégalapítást, cégmódosítást szeretne? Rendkívül kedvezményes ajánlatokkal, lehetőségekkel várjuk országosan. A Cégotthon Székhelyszolgáltató a cégalapítás ügyintézését teljes körűen elvégzi Önnek, ráadásul ha mellé székhelyszolgáltatásunkat is igénybe veszi, még kevesebbet fizet, mintha csak cégalapítást igényelt volna. Forduljon hozzánk bizalommal, mi megtaláljuk az Önnek legkedvezőbb szolgáltatás csomagot.

A Cégotthon Székhelyszolgáltató Magyarországon elsőként jelent meg úgy a székhelyszolgáltatás és a cégügyintézések területén, hogy szolgáltatásait, csomag kártyákba rendezve, termékként kínálja. Mindegyik csomag kártya a főbb szolgáltatásokon kívül további lehetőségeket is tartalmaz az ügyfeleinknek. Egyre több székhelyszolgáltató irodánk nyílik Magyarországon újonnan, folyamatosan bővülő ügyfélkörünk miatt.