Székhelyszolgáltatás feltételei

K&H logó

Székhelyszolgáltatás feltételei: mire van szükség székhelyszolgáltatás igénybe vételéhez?

Székhelyszolgáltatás feltételei a Logosz-nál

Székhelyszolgáltatás igénybe vételének, illetve a szerződéskötésnek vannak bizonyos feltételei, melyek hiányában nem lehetséges székhelyszolgáltatás szerződés megkötése. Székhelyszolgáltatás egyéni vállalkozóknak és gazdasági társaságoknak is elérhető irodáinkban. Székhelyszolgáltatás igénybe vételének feltétele a szerződéskötéshez szükséges dokumentumok bemutatása.

A cég megalapításának feltétele a székhely megléte. Székhelyszolgáltatás igénybe vétele cégalapítással egy időben vagy utólag is lehetséges. A cég székhelyét kötelező bejelenteni a cégbíróság felé cégbejegyzési vagy változásbejegyzési eljárás keretében beadott létesítő okiratban. Fontos változás a korábbiakhoz képest, hogy akár cégalapítással egyszerre, akár később veszünk igénybe székhelyszolgáltatást, a szerződés megkötéséhez szükség van az új létesítő okiratra. Ha tehát valaki nem a mi irodánkban végzi a cégügyeit, hanem saját ügyvéd segítségével, akkor először az ügyvéddel szükséges elkészíteni a létesítő okiratot, melyben a mi irodánk címe van feltüntetve székhelyként, majd ezzel az új létesítő okirattal szükséges felkeresni az adott irodánkat. Ezen kívül szükséges postai meghatalmazás elkészítése a szerződő céggel, melyben adott vállalkozás meghatalmazza a székhelyszolgáltatót, hogy vegye át leveleit, csomagjait.

Amikre a szerződéskötéshez szükség lesz:

  • ügyvezető vagy meghatalmazottja megjelenése
  • személyigazolvány vagy útlevél
  • lakcímkártya
  • adóazonosító kártya
  • kapcsolattartó telefonszáma, a későbbi beérkező levelek, küldemények értesítéséhez
  • e-mail cím küldemények továbbításához (ha nem rendelkezik e-mail címmel, segítünk elkészíteni)
  • külföldi ügyvezető esetén kézbesítési megbízott (tudunk segíteni)
  • külsős ügyvéd esetén az új, elkészült létesítő okirat

Elengedhetetlen az ügyvezető, esetleg személyes meghatalmazottja megjelenése. Amennyiben a cégalapítás is most történik, igénybe veheti kedvezményes székhelyszolgáltatás cégalapítással csomagjainkat, melyek ingyenes cégalapítási tanácsadást is tartalmaznak. Cégalapítás és székhelyszolgáltatás Budapesten és vidéken egyaránt igénybe vehető a Cégotthon Székhelyszolgáltatónál, országosan 10 városban. Ha mégis székhelyszolgáltatás igénybe vétele nélkül, csak cégalapítását végezné irodánkban, választhat cégalapítás csomagjaink közül. Habár ingyen cégalapítás nem létezik, irodáinkban igen kedvező díjszabás mellett végezheti cégügyeit! Az ügymenet meggyorsítása érdekében a cégalapításhoz szükséges adatok online űrlap kitöltésével előre megadhatóak weboldalunkon keresztül.

Székhelyszolgáltatás ajánlat